En Solig Dag

Precis hemkommen efter en helt underbar promenad på stan. Det blev faktiskt ett stopp på ett fik också för att inta en kopp kaffe på förmiddagen med en gammal kompis från studietiden som är på besök i staden. Riktigt kul att träffa henne igen efter så här många år och höra vad hon har haft för sig i livet sedan vi sågs senaste, det händer en hel del på 10 år. Intressant att se hur mycket det har hänt i mitt egna liv också för hon hade en bild av mig som hade ändrats en del och hennes bild av mig kände jag igen så väl när hon berättade. Lustigt att man inte under tiden märker av alla små förändringar som sker hela tiden. För jag känner själv inte någon större förändring själv. Efter vårat lilla fika så gick vi och kollade på lite snygga kläder och testade en del. Dock blev det ingenting köpt idag, men hängde undan ett par snygga jeans som jag kanske går ner och köper imorgon eller i nästa vecka om jag har tid och pengar över. Faktiskt ett par riktigt fina jeans så jag får nog ta mig tid och prioritera lite med pengarna för att kunna köpa dem.

I eftermiddag så kommer det att bli lite jobb hemifrån, jag har börjat göra så på fredagar. Att jobba hemifrån med de uppgifter som går att lösa på distans. Sparar de sysslor som dyker upp i veckan som går att ordna hemifrån så att jag kan vara hemma på fredagar och få en lite slappare fredag och lite längre helg. Riktigt skönt att jag kan lösa det så och att cheferna tillåter det. Tycker att det är något som alla borde göra om man har möjlighet till det. Idag kommer det barta att bli till att läsa lite anbud och skicka iväg några mail. Så tar tag i det efter lunchen och sitter med det i några timmar fram tills resten av familjen kommer hem och de slukar upp resten av tiden till kvällen.

Hinner jag med allt jag ska snabbt så kanske det får bli en liten promenad till idag i det soliga vädret. Det ser så lockande ut att se ut genom fönstret. Så nu tänkte jag ta och fixa lite mat och sen börja jobba. Siktar i alla fall på att komma ut  en liten stund till idag.