Mot stranden med min nya bikini

Hej hopp kalla Sverige. Detta inlägg kanske anses som lite provocerande men det får ni allt tåla =) Barnen och mannen har begett sig till golfbanan och jag sitter just nu och njuter av en underbar frukost. Som ni vet ådrog jag mig en lättare handledsskada precis innan vi skulle åka så det blir ingen golf för min del den här veckan, lite synd med tanke på att jag köpt nya golfklubbor och en ny golfkjol som jag sett framemot att få använda. Det får helt enkelt vänta tills det blir golfväder i Sverige igen.

Lite egen tid på stranden

Bikiniset från Phax Swimwear

Bikiniset från Phax Swimwear

Nog om skador och nog om golf, den här dagen ska spenderas i lugn och ro på stranden. Inga barn som behöver hållas under ”bevakning” och ingen make som stör mig =) Alla ni småbarnsföräldrar vet precis vad jag pratar om. Åter tillbaka till att detta kanske blir ett provocerande inlägg. Jag har (i vanlig ordning) följt det amerikanska valet och i år har det varit mer intressant än någonsin tidigare. Mannen som har gjort hela valet (media har föredragit att kalla det cirkus) är ingen mindre än fastighetsmogulen Donald Trump. Han har bland annat medverkat i The Apprentice som kortsammanfattat går ut på att ett antal personer ska genomföra vissa utmaningar för att ha chans till en anställning, alltså inte i närheten av dagens reality shower. Jag lärde faktiskt mig en hel del om hur man kan lösa problem och se på saker ur ett mer positivt perspektiv från denna serie. Anledningen till att jag tar upp detta är att jag precis köpt hans bok ”The Art of The Deal”. Jag har kommit halvvägs in i boken och än så länge finner jag den mycket utvecklande. Tipset om boken fick jag från min fantastiska redovisningsbyrå.

Innan jag ska anta utmaningen att ta på mig min triangle bikini (med knytband och handledsskada) tänkte jag avsluta med två frågor.

Vad tycker ni om Donald Trump och det amerikanska valet?

Kan man starta dagen bättre än med nybakade frallor och havsutsikt?

På återseende!